
– Med PasientPost sikrer vi at pasientene møter til timen, sier Janett Pedersen, EPJ-ansvarlig hos Aleris.
Bruker du PasientPost, kan du være trygg på at pasientene dine får informasjonen de trenger, og møter til oppsatt time. PasientPost er nemlig en digital brevtjeneste som erstatter fysisk brev, og våre data viser at over 93% av all PasientPost som blir sendt, blir lest.
Her er tre tips til hvordan du kan bruke PasientPost.
1. Send sensitiv informasjon på en sikker måte Med PasientPost kan du sende brev som inneholder sensitiv informasjon, som prøvesvar, og være sikker på at det kommer frem til riktig person.
2. Sikre at pasienten møter til oppsatt time – Med PasientPost sikrer vi at pasientene møter til timen. Det er et svært verdifullt verktøy, som vi bruker for å booke timer og dele prøvesvar. Vi skal ikke gå tilbake til brevpost! sier Janett Pedersen, EPJ-ansvarlig hos Aleris.
Når du sender et brev med PasientPost, får du en lesekvittering når pasienten har åpnet brevet. Da ser du at pasienten har åpnet innkallingen. Møter ikke pasienten opp, men har åpnet brevet, kan du med godt grunnlag fakturere et ikke-møtt-gebyr.
Og når mer enn 93% av all PasientPost som sendes blir lest, vil du i de fleste tilfeller få betalt for timen som er satt opp – enten de møter til timen eller ikke.

Våre data viser at over 93% av all PasientPost som blir sendt, blir lest.
3. Kommuniser raskere og billigere med pasienten
PasientPost er enklere, mer effektivt og miljøvennlig enn tradisjonell brevpost. Tjenesten gir deg mer tid til pasienten, og reduserer tidsforbruket på telefon og brevpost.
– Vi er også svært fornøyd med HelseRespons som leverandør, da de gir oss rådgivning og kundestøtte av høy kvalitet, sier Janett Pedersen.
Har du spørsmål, eller vil du teste ut PasientPost?
コメント